Επαναστατικό σύστημα καθαρισμού και απολύμανσης

Το σύστημα Steriexpert περιλαμβάνει συσκευές απολύμανσης και αναβράζοντα δισκία, με τα οποία μπορεί ο καθένας να θωρακίσει εύκολα και με ασφάλεια κάθε χώρο – ιδιωτικό ή εργασίας – απέναντι στη διασπορά μολυσματικών ασθενειών, όπως του Covid-19.
Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά προϊόντων: www.steriexpert.gr

Ψεκαστήρες απολύμανσης και καθαρισμού Επιφανειών

Απολυμαίνουν όλες τις επιφάνειες εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.  Το σύστημα Steriexpert περιλαμβάνει το φορητό Επαγγελματικό Ηλεκτροστατικό Ψεκαστήρα Victory σε δύο μοντέλα, το φορητό Ηλεκτροκίνητο Εκνεφωτήρα Ψυχρής Εκνέφωσης Xpower σε 6 μοντέλα και το φορητό Ηλεκτροστατικό Ψεκαστήρα SteriFORCE JP-S20 Mini Mister.

Συσκευές απολύμανσης και καθαρισμού Αέρα

Οι συγκεκριμένες συσκευές απολυμαίνουν και καθαρίζουν αποτελεσματικά τον άερα σε μεγάλους χώρους όπως: νοσοκομεία, σχολεία, στάδια, γυμναστήρια, αίθουσες συνεδρίων, ξενοδοχεία, γραφεία κα. Το σύστημα Steriexpert περιλαμβάνει Ανεμιστήρες Όζοντος, Ανεμιστήρες με φίλτρα ΗΕΡΑ της εταιρείας Xpower και τις συσκευές SteriFORCE Safe Air οι οποίες αποστειρώνουν, απολυμαίνουν, ιονίζουν και καθαρίζουν ΧΩΡΙΣ όζον.

Αναβράζοντα Δισκία Απολύμανσης

Για την πιο αποτελεσματική λειτουργία του συστήματος Steriexpert προτείνεται η χρήση των αναβράζοντων δισκίων ευρέου φάσματος καθαρισμού και απολύμανσης Klorsept. Με αυτό τον τρόπο, η επαναστατική τεχνολογία συνδυάζεται με τα σωστά χημικά παρέχοντας τον πιο δραστικό, ασφαλή και εύκολο τρόπο απολύμανσης εγκαταστάσεων, ενώ σε μικρότερες αναλογίες στο πόσιμο νερό χρησιμοποιείται ακόμα και για την απολύμανση φρούτων και λαχανικών, την αποστείρωση συσκευών διατροφής του μωρού και τον καθαρισμό χώρων υγειονομικού ενδιαφέροντος.