Ονομασία Κατά Παράδοση

ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Η αυθεντική από το 1895

Η Ρετσίνα Μαλαματίνα κατέχει την πρώτη θέση στην καρδιά των Ελλήνων καταναλωτών και τους συντροφεύει μια ζωή με την ασύγκριτη ποιότητά της και την αυθεντική της γεύση που ξεχωρίζει. Αυθεντικά ελληνική, παράγεται από τις εκλεκτές ελληνικές ποικιλίες σταφυλιών Σαββατιανό και Ροδίτη. Η προσθήκη μικρής ποσότητας από ρετσίνι πεύκου, κατά τη ζύμωση, δίνει τη χαρακτηριστική γεύση ρετσίνας, αφήνοντας ταυτόχρονα να αναδειχθούν και τα φρουτώδη αρώματα των ποικιλιών.

Οι εκλεκτές ποικιλίες των σταφυλιών Σαββατιανό και Merlot δίνουν την ροζέ εκδοχή της αγαπημένης μας και αυθεντικής ρετσίνας Μαλαματίνα, αφήνοντας ταυτόχρονα να απελευθερωθούν φρουτώδη αρώματα που θυμίζουν κεράσι και βατόμουρο.

Ανακαλύψτε την
Ρετσίνα ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

2303 REZINE

Η premium σειρά 2303 REZINE Limited Edition σηματοδοτεί μια πρωτόγνωρη γευστική ταυτότητα, ενώ η ονομασία της αποτείνει φόρο τιμής στον αστροφυσικό του αστεροκοπείου Τσίμερβαλντ στο Πανεπιστήμιο της Βέρνης Πάουλ Βιλντ, λάτρη της Ελλάδας και της ρετσίνας, που το 1982 χάραξε το όνομα της ρετσίνας στο αστρικό στερέωμα, «βαφτίζοντας» τον αστεροειδή που ανακάλυψε «2303 RETSINA».

Με γερές ρίζες στην παράδοση της ρετσίνας, η Οινοποιία Μαλαματίνα παρουσιάζει αυτή την εκλεκτή και σπάνια νέα σειρά κρασιών. Η νέα σειρά ατενίζει τον κόσμο του σύμπαντος και σηματοδοτεί μια πρωτόγνωρη γευστική εμπειρία.

Ανακαλύψτε το 2303 REZINE

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΓΓΕΛΟΙ

Λέγεται πως στη ζωή του κάθε ανθρώπου υπάρχουν Τέσσερις Άγγελοι. Ο Άγγελος της Αγάπης, ο Άγγελος της Υγείας , ο Άγγελος της Ευτυχίας και ο Άγγελος της Πίστης. Αυτοί είναι οι αόρατοι φύλακες, οι εμπνευστές και οι υποστηρικτές του καθενός μας στα όμορφα και τα δύσκολα της ζωής. Στους Αγγέλους της ζωής μας λοιπόν – όποιοι και αν είναι αυτοί – αφιερώνουμε τη νέα σειρά κρασιών «Τέσσερις Άγγελοι».

Για τον ιδιοκτήτη της σειράς κρασιών «Τέσσερις Άγγελοι», οι Άγγελοι έχουν το πρόσωπο της Κατερίνας, της Άρτεμης, της Θεοδώρας και της Γεωργίας-Μαρίας – εκείνες που άλλωστε τον ενέπνευσαν και για τη νέα αυτή μοναδική σειρά κρασιών.

Ανακαλύψτε το “ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΓΓΕΛΟΙ”

Φίλιωμα

Έτσι φιλιώνουν οι παρέες

Η αγάπη για το καλό κρασί και το μεράκι για δημιουργία σε συνδυασμό με την παράδοση και σύγχρονες πρακτικές οινοποίησης, οδήγησαν στην παραγωγή της νέας σειράς εμπνευσμένων κρασιών Φίλιωμα. Το Φίλιωμα παράγεται από σταφύλια παλαιών κλημάτων που τρυγούνται με το χέρι, από επιλεγμένα αμπέλια, χαμηλής στρεμματικής απόδοσης. Πριν φτάσει στο ποτήρι σας, το κρασί ωριμάζει για τρεις μήνες για να αποκτήσει τη μοναδική του γευστική προσωπικότητα. Είναι η προσιτή οικογένεια κρασιών που ήρθε, για να συντροφεύσει ιδανικά μοναδικές στιγμές με φίλους που θα μείνουν βαθιά χαραγμένες στη μνήμη.

Ανακαλύψτε το Φίλιωμα

NAMA

Με σεβασμό στην παράδοση και πίστη στις εκκλησιαστικές αρχές, δημιουργήσαμε το ΝΑΜΑ. Ένα κρασί κατάλληλο για το μυστήριο της θείας κοινωνίας από εκλεκτές ποικιλίες σταφυλιών με γλυκιά, μαλακή γεύση, πορφυρό χρώμα και αρώματα που θυμίζουν δαμάσκηνο και κανέλα.

Ανακαλύψτε το ΝΑΜΑ

Μαγικό Κουτί

Ένα αρωματικό και γεμάτο κρασί, από διαλεκτές ποικιλίες σταφυλιών που συλλέχθηκαν με προσοχή και οινοποιήθηκαν με ελεγχόμενη ζύμωση σε κλειστές δεξαμενές μαζί με τα στέμφυλα για τέσσερις μέρες. Εμφιαλώθηκε για σας σε στιλάτο και εύχρηστο ασκό για να διατηρήσει την φρεσκάδα και τα αρώματά του ακόμη και αρκετές εβδομάδες μετά το άνοιγμα.

Διατίθεται σε Ασκούς των 3L, 5L, 10L και 20 L

Ανακαλύψτε το Μαγικό Κουτί