Ρετσίνα ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Η ρετσίνα είναι τρόπος ζωής. Είναι διαχρονική. Ταιριάζει με όλους, μιλάει στην καρδιά μας και συνοδεύει τις πιο όμορφες στιγμές μας. Από το 1895 μέχρι σήμερα, η αυθεντική Ρετσίνα Μαλαματίνα συνεχίζει να έχει την ίδια ευχάριστα διακριτική γεύση και το πιπεράτο άρωμά της. Η Ρετσίνα Μαλαματίνα παράγεται από τις αποκλειστικά ελληνικές ποικιλίες σταφυλιών Σαββατιανό και Ροδίτης.

Ανακαλύψτε την
Ρετσίνα ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Ρεζινέ

Η μοντέρνα φινετσάτη ρετσίνα

Στην Αθήνα της εποχής του Μεσοπολέμου, η υψηλή κοινωνία άκουγε ρεμπέτικο και έπινε ρετσίνα, την οποία αποκαλούσε γαλλιστί Ρεζινέ. Αυτήν τη ρετσίνα μιας άλλης εποχής αναβιώνει η Οινοποιία Μαλαματίνα. Με ήπιο φινετσάτο χαρακτήρα και απαλό βοτανικό άρωμα που της χαρίζει η ρητίνη, η Ρεζινέ παντρεύει ιδανικά την παράδοση του χθες με τις γεύσεις του σήμερα.

Παράγεται από σταφύλια παλαιών κλημάτων που τρυγούνται με το χέρι, από επιλεγμένα αμπέλια, χαμηλής στρεμματικής απόδοσης. Πριν φτάσει στο ποτήρι σας, το κρασί ωριμάζει για τρεις μήνες σε δεξαμενή, για να αποκτήσει τη μοναδική του γευστική προσωπικότητα.

Ρεζινέ Οίνος Ροζέ Ξηρός

Ρετσίνα Ονομασία Κατά Παράδοση
Ποικιλιακή Σύνθεση: Σαββατιανό, Merlot
Αλκοολικός Βαθμός: 12%Vol

Ρεζινέ Οίνος Λευκός Ξηρός

Ρετσίνα Ονομασία Κατά Παράδοση
Ποικιλιακή Σύνθεση: 100% Σαββατιανό
Αλκοολικός Βαθμός: 12%Vol

Ανακαλύψτε το Ρεζινέ

Φίλιωμα

Έτσι φιλιώνουν οι παρέες

Η αγάπη για το καλό κρασί και το μεράκι για δημιουργία σε συνδυασμό με την παράδοση και σύγχρονες πρακτικές οινοποίησης, οδήγησαν στην παραγωγή της νέας σειράς εμπνευσμένων κρασιών Φίλιωμα. Το Φίλιωμα παράγεται από σταφύλια παλαιών κλημάτων που τρυγούνται με το χέρι, από επιλεγμένα αμπέλια, χαμηλής στρεμματικής απόδοσης. Πριν φτάσει στο ποτήρι σας, το κρασί ωριμάζει για τρεις μήνες σε δεξαμενή, για να αποκτήσει τη μοναδική του γευστική προσωπικότητα. Είναι η προσιτή οικογένεια κρασιών που ήρθε για να συντροφεύσει ιδανικά μοναδικές στιγμές με φίλους που θα μείνουν βαθιά χαραγμένες στη μνήμη.

Φίλιωμα Οίνος Λευκός Ξηρός

Ισορροπημένη οξύτητα και φρέσκια, δροσιστική επίγευση.
Π.Γ.Ε. Στερεά Ελλάδα
Ποικιλιακή Σύνθεση: 80% Σαββατιανό, 20% Ροδίτης
Αλκοολικοί Βαθμοί: 11,5%Vol

Φίλιωμα Οίνος Ροζέ Ξηρός

Ευχάριστη μακριά επίγευση για απόλαυση σε κάθε γουλιά.
Ποικιλιακή Σύνθεση: 100% Merlot
Αλκοολικός Βαθμός: 11,5%Vol

Φίλιωμα Οίνος Ερυθρός Ξηρός

Λαμπερό, πορφυρό χρώμα, με γοητευτικό γευστικό αποτέλεσμα!
Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος
Ποικιλιακή Σύνθεση: 100% Αγιωργίτικο
Αλκοολικός Βαθμός: 12,5%Vol

Ανακαλύψτε το Φίλιωμα

Μαγικό Κουτί

Ένα αρωματικό και γεμάτο κρασί, από διαλεκτές ποικιλίες σταφυλιών που συλλέχθηκαν με προσοχή και οινοποιήθηκαν με ελεγχόμενη ζύμωση σε κλειστές δεξαμενές μαζί με τα στέμφυλα για τέσσερις μέρες. Εμφιαλώθηκε για σας σε στιλάτο και εύχρηστο ασκό για να διατηρήσει την φρεσκάδα και τα αρώματά του ακόμη και αρκετές εβδομάδες μετά το άνοιγμα.

Ποικιλίες: Λευκό ξηρό, Κόκκινο ξηρό, Κόκκινο ημίγλυκο & Ροζέ ξηρό

Διατίθεται σε Ασκούς των 3L, 5L, 10L και 20 L

Μόρτισσα

Αρωματικό κρασί για το καθημερινό σας τραπέζι, με πλούσια γεύση και δυνατό αρωματικό χαρακτήρα σε συσκευασία μπουκαλιού 1,5L.

Ποικιλίες: Λευκό ξηρό, Κόκκινο ξηρό, Κόκκινο ημίγλυκο & Ροζέ ξηρό