Βότκα

SOBIESKI VODKA

Μια εξαιρετικά ευγενής vodka υψηλής ποιότητας με αναλλοίωτη γεύση χωρίς πρόσθετα. Παράγεται στην Πολωνία από 100% σπόρους σίκαλης Dankowski (συγκομιδή από χωράφια της περιοχής της Γαλικίας). Το μοναδικό αυτό σιτάρι έχει αναγνωριστεί από τις αρχές του περασμένου αιώνα για την παραγωγή vodka ανώτερης ποιότητας, με διακριτικό και ξεχωριστό χαρακτήρα. Είναι η μόνη πολωνική vodka που υπόκειται σε εξαιρετικά αυστηρό έλεγχο προέλευσης προϊόντος, σύμφωνα με το γαλλικό σύστημα AOC – Appellation d’Origine Contrôlée

Το αποστακτήριό της διαθέτει έναν από τους πιο σύγχρονους και υψηλούς πύργους (rectification tower) στην Ευρώπη με ύψος 36 μέτρα.

Την ποιότητα της vodka SOBIESKI επιβεβαιώνουν τα βραβεία που έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια.


SOBIESKI VODKA PREMIUM
Μία εξαιρετική vodka που περνάει πριν εμφιαλωθεί από 3 φιλτραρίσματα με φίλτρα ενεργού άνθρακα και χρησιμοποιεί εξαιρετικά καθαρό και κρυστάλλινο νερό. Όλη αυτή η τεχνική διαδικασία δίνει μια vodka υψηλής ποιότητας με μοναδική καθαρότητα.

ΓΕΥΣΗ : Καθαρή, απαλή και φρέσκια
ΑΡΩΜΑ : Βελούδινο με αίσθηση πράσινων πιπεριών, βοτανικών στοιχείων και σιτηρών
BOTTLE: 700ml, Alc. 37,5%
PERFECT SERVΕ: Τέλεια με πάγο και κατάλληλη για cocktails


SOBIESKI
VODKA PLATINUM
Η SOBIESKI PLATINUM με 40% αλκοόλ, μία vodka με εξαιρετικά ραφιναρισμένα και ντελικάτα χαρακτηριστικά, χάρη στα 7 φιλτραρίσματα που λαμβάνουν χώρα κατά την παραγωγική διαδικασία. Η συγκεκριμένη διαδικασία παραγωγής είναι αυτή που την κάνει να είναι τόσο ξεχωριστή αλλά και ιδιαίτερα ποιοτική vodka.

Οι Master Rye Distillers βάζουν όλη τους την τέχνη ώστε η διαδικασία της απόσταξης να αναδείξει τον χαρακτήρα, το βάθος και τη διάσταση της πολωνικής σίκαλης, αποδίδοντας με δεξιοτεχνία τις απαλές γεύσεις και τη βελούδινη υφή της βότκας SOBIESKI PLATINUM.

ΓΕΥΣΗ : Ντελικάτη και κρεμώδης με νότες από σιτηρά και πιπέρια
ΑΡΩΜΑ : Γλυκά αρώματα με νότες από βανίλια και βοτανικά στοιχεία όπως γρασίδι και δυόσμο
BOTTLE: 700 ml, Alc. 40%
PERFECT SERVΕ: Τέλειος συνδυασμός με πάγο