Τζιν

OLD LADY LONDON DRY GIN

Ένα εξαιρετικό Γαλλικό London Dry gin που παράγεται από το 1963 υπό την επίβλεψή του οίκου Marie Brizard. Η μυστική του συνταγή επηρεάζεται από την Βρετανική σχολή διπλής απόσταξης και το τελικό στάδιο της συνταγής ολοκληρώνεται στην Γαλλία. Ένα κλασσικό London Dry gin, από 14 διαφορετικά βοτανικά στοιχεία με κυρίαρχο τον άρκευθο, με ξεκάθαρη διαδικασία παραγωγής έχοντας περάσει 2 φορές Pot Still. Εκ πρώτης όψεως, διαθέτει κρυστάλλινη και διαυγή όψη. Με την πρώτη γουλιά, θα συναντήσουμε ένα απόλυτα ισορροπημένο και ντελικάτο Gin σε σχέση με τα αρώματα και την γεύση ενός London Dry.


14 ΒΟΤΑΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ GIN
& TONIC
Ξεχωριστό και ιδιαίτερο χάρη σε δύο συγκεκριμένα βοτανικά στοιχεία όπως το Τριαντάφυλλο και το Πιπέρι Sichuan. Η εκρηκτική συνάντηση μεταξύ των συγκεκριμένων βοτανικών δίνουν στην γεύση του Old Lady floral και spicy στοιχεία και το κάνουν μοναδικό.

ΓΕΥΣΗ : Βοτανικά στοιχεία αρκεύθου με νότες lime
ΑΡΩΜΑ: Κυριαρχεί χαρακτηριστικά ο άρκευθος ενώ παράλληλα το άρωμά του συμπληρώνεται από ανθικές και κομψές νότες τριαντάφυλλου
BOTTLE: 700ml, Alc. 37,5%
PEFRECT SERVE: Εξαιρετικό mixability (Indian or Dry Tonic, Flavoured Sodas, Classic & Signature Cocktails)

Αξίζει να αναφερθεί ότι η φιάλη του OLD LADY έχει φιλοτεχνηθεί από το χέρι ενός από τους διασημότερους Τattoo Αrtist στο κόσμο, του Frédéric Agid, ενός πειρατή της σύγχρονης εποχής. Εμπνεύστηκε από τον μοναδικό rebel κόσμο των γυναικών πειρατών και των πλοίων που έσκιζαν τις θάλασσες τον 18ο αιώνα.