Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis, με ηγετική θέση στον κλάδο των καταναλωτικών προϊόντων (FMCGs), αυτά τα διαφορετικά Χριστούγεννα έστειλε μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας προσφέροντας περισσότερα από 3.750 είδη, σε έξι δομές όπου φιλοξενούνται παιδιά, ενήλικες και ηλικιωμένοι στην Αττική.

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος Εταιρειών Mantis δώρισε προϊόντα Μars, μπαταρίες Energizer και είδη υπόδησης στις δομές «Χαμόγελο του παιδιού» και «Κιβωτός του Κόσμου», που φροντίζουν εδώ και χρόνια παιδιά που έχουν ανάγκη, ζωγραφίζοντας περισσότερα από 1.000 χαμόγελα στα πρόσωπά τους.

Την ίδια στιγμή, «ζέστανε» τους συνανθρώπους μας που φιλοξενούνται στο «Γηροκομείο Αθηνών», στο Γηροκομείο «Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» και στο «Ίδρυμα Στοργή Γερόντων Άγιος Παντελεήμων», προσφέροντας είδη ένδυσης και υπόδησης.

Επιπλέον, η εταιρεία με ευαισθησία στους συμπολίτες μας που μάχονται κατά των εξαρτήσεων, πραγματοποίησε χορηγία προϊόντων προσωπικής υγιεινής (ξυριστικές μηχανές) και ειδών ένδυσης και υπόδησης στη Ρέτο Ελλάς. Συνολικά η προσφορά ξεπέρασε τα 1.000 τεμάχια.

Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis, με μέριμνα και υπευθυνότητα απέναντι στην κοινωνία, αυτή τη δύσκολη χρονιά έδειξε έμπρακτα τη διαχρονική στήριξη των συνανθρώπων μας σε ανάγκη, αναδεικνύοντας τη σημασία που έχει η προσφορά. Κατά τη διάρκεια του 2020, ο Όμιλος προχώρησε σε μια σειρά ενεργειών και δωρεών και αυτή την πρωτόγνωρη εορταστική περίοδο, «αγκάλιασε» με έναν διαφορετικό τρόπο όλους εκείνους τους συνανθρώπους μας, μικρούς και μεγάλους, που μας χρειάζονται περισσότερο.

Η προσφορά του Ομίλου Εταιρειών Μantis το 2020

H εταιρεία με το βλέμμα στραμμένο στις ευάλωτες ομάδες και αναγνωρίζοντας τη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας, στάθηκε σε όλη τη διάρκεια του 2020 στο πλευρό της Πολιτείας και των συμπολιτών μας που είχαν ανάγκη.

 • Σε συνεργασία με τη Mars Ελλάς διέθεσε 1.350 κιλά τροφής για γάτες και σκύλους, μέσα από το πρόγραμμα #AnimalSolidarityGR. Την πρωτοβουλία του Υπουργείου Εσωτερικών, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, για τη διασφάλιση της ευζωίας των τετράποδων ζώων
 • Σε συνεργασία με την Mars Ελλάς πραγματοποίησε προς το Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» προμήθεια αξίας €20.500, σύγχρονου ιατρικού εξοπλισμού:
  • Υπερηχοτομογράφου SAMSUNG HS30 Ultrasound System
  • Ηχοβόλου ηλεκτρονικής κεφαλής LINEAR (L5-12)
  • Ηλεκτρονικής κεφαλής CONVEX (C2-5)
  • Δωρεά γυναικείων ξυριστικών μηχανών Wilkinson στο Ίδρυμα για το παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ», που εδώ και 65 χρόνια επιτελεί το φιλανθρωπικό του έργο βοηθώντας παιδιά και νέους με αυτισμό και νοητική αναπηρία.
  • Προσφορά 195 τεμαχίων ρυζιού 5kg Uncle Ben’s στις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο και Παροχής Συσσιτίων, του Δήμου Ζακύνθου