Ο Όμιλος Mantis, με ηγετική θέση στον κλάδο των καταναλωτικών προϊόντων (FMCGs), παρουσιάζει στην ελληνική αγορά την AQUA Carpatica, μια μοναδική μάρκα μεταλλικού νερού από πηγές από τα βάθη του τελευταίου άγριου δάσους της Ευρώπης, τα Καρπάθια Όρη.

Σε αποκλειστική συνεργασία με την Valvis Holdings για την Ελληνική Αγορά, ο όμιλος Mantis λανσάρει το AQUA Carpatica Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό και το AQUA Carpatica Φυσικό Μεταλλικό Νερό, τα οποία είναι ευεργετικά για τον ανθρώπινο οργανισμό και απαλλαγμένα από νιτρικά άλατα.

Τα νερά AQUA Carpatica αναβλύζουν σε απομονωμένες πηγές μέσα στα δάση της μαγευτικής οροσειράς, μακριά από οποιαδήποτε ανθρώπινη και βιομηχανική δραστηριότητα. Η υδρογεωλογική δραστηριότητα των πηγών παρέχει όλα τα απαραίτητα μέταλλα, ισορροπημένο pΗ και φυσικούς ηλεκτρολύτες, ενώ ταυτόχρονα περιορίζει τα νιτρικά άλατα και τους ρύπους που βρίσκονται συνήθως σε άλλα εμφιαλωμένα νερά.

Το AQUA Carpatica πηγάζει από δύο εξαιρετικά αγνές πηγές από τις οποίες αντλείται με βιώσιμο τρόπο και απόλυτο σεβασμό προς το Περιβάλλον.

  1. Το AQUA Carpatica Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό είναι το μοναδικό νερό στον κόσμο χωρίς νιτρικά και χωρίς ίχνος χημικών ρύπων που προέρχεται από επιλεγμένες πηγές μεταλλικών νερών με φυσικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και σημαντική περιεκτικότητα σε ανόργανα άλατα. Στους ηφαιστειακούς υδροφορείς που περιβάλλουν την πηγή και που υπάρχει ατμίδα διοξειδίου του άνθρακα, το CO2 συνδυάζεται με το νερό, δημιουργώντας το φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό, χωρίς την προσθήκη ανθρακικού κατά την επεξεργασία.

ΙΙ. Το AQUA Carpatica Φυσικό Μεταλλικό Νερό εξάγεται υπεύθυνα από προστατευόμενη πηγή για να διατηρεί τα ιδανικά μεταλλικά στοιχεία, το ισορροπημένο pH και την απαράμιλλη καθαρή γεύση, για μια πραγματική έκρηξη αναζωογόνησης. Το μοναδικό αυτό νερό έχει χαμηλά ποσοστά νατρίου και με τους φυσικούς ηλεκτρολύτες που περιέχει αυξάνει την ενυδάτωση ενώ ως φυσικά αλκαλικό υποβοηθάει την πέψη και τον μεταβολισμό.

Το νερό AQUA Carpatica, έχει αποσπάσει 38 διεθνείς διακρίσεις σε κορυφαίες διοργανώσεις και διατίθεται σε συσκευασίες από πλήρως ανακυκλώσιμο πλαστικό (ΒPA free).

Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis, με όραμα του τη βιώσιμη ανάπτυξη, επεκτείνει συνεχώς τις δραστηριότητές του παρέχοντας εξαιρετικές μάρκες και ανώτερης ποιότητας προϊόντα επιτυγχάνοντας με το πάθος του την εκπλήρωση των αναγκών και την ικανοποίηση των επιθυμιών των πελατών, καταναλωτών, συνεργατών και προμηθευτών του. Ανακαλύψτε τα προϊόντα AQUA Carpatica εδώ.