Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis, με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, στήριξε το έργο έντεκα (11) μη κερδοσκοπικών οργανισμών, διαθέτοντας δωρεάν 43.000 προϊόντα.

Συγκεκριμένα, o Όμιλος Εταιρειών Mantis δώρισε λαχταριστές λιχουδιές και χάρισε παιδικά χαμόγελα, προσφέροντας 11.000 προϊόντα στον οργανισμό «Κιβωτός του Κόσμου» και 20.000 προϊόντα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» που φροντίζουν παιδιά που το έχουν ανάγκη. Παράλληλα, συνεργάστηκε με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Μπορούμε», η οποία δραστηριοποιείται για την καταπολέμηση του υποσιτισμού στην Ελλάδα και τη μείωση της σπατάλης τροφίμων και ενίσχυσε το έργο εννέα (9) ΜΚΟ. Η δωρεά περιλάμβανε 12.000 γλυκίσματα και σνακ, τα οποία παραδόθηκαν στις οργανώσεις Ανάσα Ζωής, ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων Θεσσαλονίκης, Καρίτας Αθήνας, MEating Hub, Όμιλος Unesco Πειραιώς και Νήσων, Πειραιάς Αλληλεγγύη για όλους, Praksis, Στάση Ζωής και Φάρος Ελπίδας.

Σε μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις, ο Όμιλος Εταιρειών Mantis στέκεται δίπλα στους ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους, που το έχουν περισσότερο ανάγκη, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά τη σημασία που έχει η αλληλεγγύη και η προσφορά.