Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis, με ηγετική θέση στον κλάδο των καταναλωτικών προϊόντων (FMCGs), ως επίσημος εισαγωγέας των προϊόντων Red Bull στην Ελλάδα από το 1997, διαθέτει μέσα από το ευρύ δίκτυό του, δύο νέους κωδικούς Red Bull. Φέτος το καλοκαίρι, το Red Bull Zero και το Red Bull White Edition έρχονται να ταράξουν τα νερά της γεύσης και της απόλαυσης και να προσφέρουν ακόμα περισσότερη ενέργεια.

Το Red Bull Zero, σου δίνει 100% φτερά με 0% ζάχαρη! Το Red Bull Zero, δίνει φτερά χωρίς να δίνει θερμίδες. Έτσι, μπορούμε να απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας energy drink στο διάβασμα, στις πρωινές μετακινήσεις, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, στην απογευματινή γυμναστική αλλά και στη νυχτερινή έξοδο χωρίς τύψεις.

Παράλληλα, μια νέα και απίστευτη γευστική εμπειρία είναι διαθέσιμη για όλους μέσα από το δίκτυο του Ομίλου. Το Red Bull White Edition, με γεύση καρύδας και μούρων, έρχεται για να γίνει το απόλυτο “must” της εποχής. Διατηρώντας τα υψηλής ποιότητας συστατικά του Red Bull, η νέα «εξωτική» γεύση υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές απόλαυσης και δροσιάς.

Ο Όμιλος, αναζητά διαρκώς τις πιο πρωτότυπες λύσεις για να διαθέτει μέσα από το ευρύ δίκτυό του σε όλη την Ελλάδα, εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα για όλους και να καλύπτει κάθε ανάγκη και επιθυμία.

Ανακαλύψτε τα Red Bull Zero και Red Bull White Edition εδώ.