Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis, με αποφασιστικά βήματα διευρύνει την επιχειρηματική του δραστηριότητα και το χαρτοφυλάκιό του, αφήνοντας το αποτύπωμά του και στην παραγωγή ελληνικών ποιοτικών αποσταγμάτων, με πρώτο το Τσίπουρο Καλαϊτζή.

Το Τσίπουρο Καλαϊτζή παράγεται σχεδόν έναν αιώνα με τα ίδια υλικά, το ίδιο μεράκι, την ίδια μοναδικότητα και στοργή. Τα μυστικά του, καλά κρατημένα στο «τεφτέρι του παππού Χαράλαμπου Κρομμύδα», μεταφέρθηκαν στα εγγόνια του που θέλησαν να μοιραστούν ένα άριστης ποιότητας, εκλεπτυσμένο τσίπουρο, με όλους. Το Τσίπουρο Καλαϊτζή παρασκευάζεται από εξαιρετικά αρωματικά ελληνικά στέμφυλα από τη Θεσσαλική γη, εκεί όπου το 1947 μετοίκησε με την οικογένειά του ο Χαράλαμπος Κρομμύδας (ή Καλαϊτζής), φτιάχνοντας το καλύτερο τσίπουρο στην περιοχή με εξαιρετική τέχνη και αγάπη. Το Μοσχάτο, η Μαλαγουζιά, το Σαββατιανό, ο Ροδίτης και το Ασύρτικο συναντιούνται, σε ένα αρμονικό πάντρεμα και ζυμώνονται, στις ιδανικές συνθήκες, πάντα με την ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα του οινολόγου. Μαλακό, φινετσάτο και ειλικρινές χάρη στη διπλή απόσταξή του σε χάλκινο άμβυκα ασυνεχούς απόσταξης, το Τσίπουρο Καλαϊτζή, γεννιέται με υπομονή, πείσμα και αφοσίωση.

Σήμερα, ο Όμιλος Εταιρειών Mantis συνδυάζει τις παραδοσιακές αξίες και την αυθεντία του παλιού, με τις τελευταίες οινοποιητικές και αποστακτικές μεθόδους, γεφυρώνοντας το παραδοσιακό με το καινοτόμο, αξίες που χαρακτηρίζουν τον Όμιλο σε όλα τα στάδια της καθημερινής του λειτουργίας. Με όραμα να προβάλει τον πλούτο της Ελληνικής Γης, δημιούργησε το Mantis Greek Spirits Collection, μία επιλογή από τέσσερα ξεχωριστά ελληνικά αποστάγματα. Στόχος να ανταποκριθούν με επιτυχία στις προσδοκίες του καταναλωτικού κοινού και να κερδίσουν μία θέση στην καρδιά τους, δημιουργώντας παράλληλα και μία νέα κουλτούρα που θα ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας αναδεικνύοντας τις αξίες των ελληνικών ποτών ανά τον κόσμο.

Με κορυφαία θέση και μακρόχρονη πορεία, ο Όμιλος Εταιρειών Mantis έχει καταφέρει να κερδίσει το στοίχημα της ανάπτυξης δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για το ελληνικό επιχειρείν με πυξίδα την τεχνογνωσία, την επιχειρηματική αριστεία και την αξιοπιστία. Με το νέο του επιχειρηματικό βήμα στην παραγωγή ελληνικών αποσταγμάτων ενισχύει περαιτέρω την ηγετική θέση του στην εγχώρια αγορά, δημιουργώντας παράλληλα και μια νέα ευκαιρία διεθνούς παρουσίας. Πιστός στο όραμά του, αλλάζει με σταθερά βήματα το τοπίο της ελληνικής αγοράς, μέσα από την υλοποίηση καινοτόμων στρατηγικών επιλογών και επενδύσεων, αλλά και μέσα από τα ευρέως γνωστά brands που διαχειρίζεται και εδραιώνει εδώ και χρόνια.