Στις 20 Ιουνίου, οι δρόμοι της Αθήνας γέμισαν με το φως των φακών της Energizer και την ενέργεια των 4.000 δρομέων που έτρεξαν στον 4ο νυχτερινό αγώνα δρόμου Energizer Night Run, υποστηρίζοντας το έργο της UNICEF.

Ενώ το σκοτάδι έπεφτε, η πλατεία μπροστά στο Καλλιμάρμαρο γέμιζε με τα πορτοκαλί μπλουζάκια των δρομέων, που όλοι μαζί σχημάτισαν μια φωτεινή καρδιά στέλνοντας το δικό τους μήνυμα αγάπης!

Ο Σάββας Πούμπουρας ως παρουσιαστής της βραδιάς εκτόξευσε την καλή διάθεση και ενέργεια του κόσμου, ενώ τον ρυθμό στη βραδιά έδωσε ο dj Teo με τη μουσική του. Στον αγώνα δρόμου συμμετείχαν μάλιστα και διάσημα πρόσωπα που θέλησαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους δρομείς για να προσφέρουν τα πιο φωτεινά χαμόγελα στα παιδιά της Unicef!

Τη διοργάνωση του νυχτερινού αγώνα δρόμου Energizer ανέλαβε η εταιρία Fortis, ενώ πολύτιμη ήταν η συμβολή του ΟΠΑΝΔΑ, της εταιρίας All About Running, της Τροχαίας Αθηνών και Καισαριανής, του Σώματος Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, αλλά και των χορηγών και συγκεκριμένα του αναψυκτικού ΛΕ ΠΟΓΚΑ, της WIND, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Κορπή και της εταιρίας επικοινωνίας ADMINE.