Η εταιρία Fortis, επίσημος διανομέας των αντηλιακών Hawaiian Tropic στην Ελλάδα, διοργάνωσε το πρώτο της Press Event, απευθυνόμενο σε Beauty Editors και Bloggers, για το καλωσόρισμα του καλοκαιριού! Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Τρίτη 09/06 στο Balux Dreams και οι καλεσμένοι παρακολούθησαν μία παρουσίαση των αντηλιακών Hawaiian Tropic και της ιστορίας του brand, από τη Νικολέττα Ράλλη.

Τα Hawaiian Tropic αντηλιακά, γνωστά σε όλους για τη μοναδική μυρωδιά καρύδας που ξυπνάει αναμνήσεις ξέγνοιαστων καλοκαιρινών διακοπών, προσφέρουν μία ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακής προστασίας με δείκτες SPF από 0 – 50. Η σειρά Hawaiian Tropic περιλαμβάνει αντηλιακά γαλακτώματα, με εξειδικευμένα προϊόντα για ενισχυμένη ενυδάτωση της επιδερμίδας, αντηλιακή προσώπου, λάδια μαυρίσματος και κρέμες σώματος για αναζωογόνηση μετά την έκθεση στον ήλιο.

Μία πολύ σημαντική επιτυχία για τα αντηλιακά Hawaiian Tropic το 2015, είναι ότι προτείνονται από το Διεθνές Ίδρυμα για τον Καρκίνο του Δέρματος (SCF) για προστασία από τον ήλιο (ισχύει για γαλακτώματα και λάδια με SPF15 και άνω).

Οι καλεσμένοι παρευρέθηκαν σε ένα Cocktail Event δίπλα στη θάλασσα και απολαύσαν μία μαγευτική βραδιά στην ατμόσφαιρα και τα αρώματα του Hawaiian Tropic, ενώ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όλα τα προϊόντα της εταιρίας και να δοκιμάσουν πρώτοι τα νέα της αντηλιακά!

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο δερματολόγος Τσιλίκας Αναστάσιος μίλησε για την προστασία, εξηγώντας τους κινδύνους που κρύβει ο ήλιος αλλά και δίνοντας χρήσιμα tips ώστε να είμαστε ready for summer με ένα υπέροχο και ασφαλές μαύρισμα!

Η βραδιά έκλεισε με έναν διαγωνισμό για τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι καλέσθηκαν να συμμετέχουν ανεβάζοντας φωτογραφίες από την εκδήλωση με το επίσημο hashtag της βραδιάς #readyforsummer.

Το καλοκαίρι άρχισε… γνωρίστε κι εσείς την ομορφιά της προστασίας Hawaiian Tropic και ετοιμαστείτε για την παραλία!

Η εταιρία Hawaiian Tropic ανήκει στον όμιλο εταιριών Fortis & Mantis, με brands όπως:

Red Bull Energy Drink, Beluga Vodka, Martin Miller’s Gin, Energizer, Wilkinson, ΛΕ ΠΟΓΚΑ αναψυκτικά.

http://www.fortis.com.gr

http://www.hawaiian-tropic.gr/

https://www.facebook.com/HawaiianTropicGreece