Αυτά τα Χριστούγεννα, η Energizer στάθηκε δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη με μια πρωτότυπη δράση.
Η δράση «Ατελείωτη Ενέργεια – Ατελείωτο Παιχνίδι» ήταν μια καλοσχεδιασμένη πρωτοβουλία που καλούσε το κοινό να συνδυάσει την αγορά ενός οποιουδήποτε Energizer προϊόντος, με δώρα και ευχές στα παιδιά που φιλοξενούνται στα Παιδικά Χωριά SOS.
Η συμμετοχή στην ενέργεια ήταν απλή & εύκολη καθώς αρκούσε μια επίσκεψη στο ateleiotienergeia.gr, και το ανέβασμα μιας φωτογραφίας από μια Εnergizer αγορά για να στείλει δώρα και ευχές στα παιδιά.
Το αποτέλεσμα: Περισσότερα από 250 παιχνίδια, μια δωροεπιταγή για επιπλέον αγορές αλλά και 1.000 μπαταρίες έφτασαν στα Παιδικά Χωριά SOS Βάρης, Πλαγιαρίου, Θράκης και Κρήτης αλλά και στον Ξενώνα Βρεφών SOS.
Πιο σημαντικά όμως είναι τα παιδικά χαμόγελα που συναντήσαμε κατά την παράδοση των δώρων κάτι που αποδεικνύει πως η δράση «Ατελείωτη Ενέργεια – Ατελείωτο Παιχνίδι» γέμισε με ενέργεια και χαρά τα δωμάτια και τις καρδιές των παιδιών.